Motorjaink

Honda cb500f - 2016

"Utcai harcos"

Az 500x „streetfighter” verziója, minden ugyanaz, kivéve a külsőt. Alacsonyabb, fickósabb formájú paripa, ami lányoknak is megfelelő motor lehet, mindemellett alkalmas „advanced” motorosoknak is (Dodor 170 km/h-ra gyorsult vele Gran Canaria-n), szóval meglódul, ha úgy akarod. Vadiúj michelin gumikkal és bukógombával is felszereltük: elég vagány lett. Béreld és vidd! 😉

Extrák:

– bukógomba
– casco

Honda cb500x - 2022

"A világból kimész"

Nagyobb kategória, igazi kényelemre optimalizált túragép, ha nem is a legnagyobb (hívják „kis africa twin”-nek), azért simán 150 km/h fölé mehetsz vele autópályán. Bírja bármeddig. Az összes teszt szétdicséri: fordított első villa, dupla tárcsafék elöl, csúszó kuplung, kényelmes üléspozíció; mindehhez egy 500cc-es blokk. Tettünk rá egy 45 literes givi hátsó dobozt is, ha „kimennél vele a világból”.

Extrák:

– plexi
– 45 literes hátsó doboz
– bukócső
– casco

honda nss 300 - 2020

"Elővárosi kényelem"

Szintén világbajnok motor; a „pcx nagytestvére”. Városban és azon kívül is megbízható, kényelmes társad lesz. Forza-val nyugodtan kimerészkedhetsz autópályára is, nem fog cserbenhagyni; hosszabb túrára is egyértelműen alkalmas. Kulcsnélküli indításával, gombnyomásra állítható plexijével, 45 literes hátsó dobozával és ülése alatti hatalmas tároló részével igazán elkényeztet és a sportosságát is meg fogod tapasztalni.

Extrák:

– állítható plexi
– 45 literes hátsó doboz
– kulcsnélküli indítás
– markolatfűtés
– telefontartó
– lábtakaró (igény esetén; feláras)
– casco

Honda pcx 125 - 2018

"Városi cirkáló"

A pcx egyerűen világbajnok, a városban és akár azon kívül is kiszolgál minden helyzetben. Igazán kényelmes, praktikus városi cirkáló, és tettünk rá túraplexit és hátsó dobozt is, ha hosszabb távra terveznél (a Balatont már megjárta!)..

Extrák:

– túra plexi
– honda hátsó doboz
– lábtakaró (igény esetén; feláras)
– tanktáska (igény esetén; feláras)
– casco